What a day! Började med en sovmorgon & packade lite lätt en väska till senare. Vår hyresvärd knackade även på idag och erbjöd oss en hel skottkärra med ved – alltså vilken goding!! Mötte sedan Nancy kl 12:00, åt lunch med henne & Bex innan det var dags för omtentamen kl 14:15. Gick därifrån 16:40 men inte med ett jätte stort leende på mina läppar. Blev komplikationer med tentaskrivningen då jag fick skriva på datorn men visades sedan att vi inte kunde skriva ut & fick skriva allt igen fast för hand. Surt! Men jag hoppas nu innerligt på ett G – det återstår allt att se!

Annars åkte jag & Niclas till Sthlm vid 17:00 och skriver just nu ett hyresavtal med hans vän som ska bo hos oss i andra hand. Yes!! Och killarna har sprungit ut en snabbis för att köpa lite middag gott nog & blir någon hamburgare från en kiosk. Mums! Annars fortsätter kvällen lugn hemma hos mina älskade föräldrar.

Hoppas er dag har varit bra idag!

8 reaktioner till “Omtentamen & hyresavtal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s