Idén är tagen ifrån fina Yasmin!

46524048_2312355279051117_7293456807706492928_n

Idag är det thanksgiving och även ifall att vi svenskar inte firar den här högtiden så vill även jag, precis som Yasmin skrev i sitt inlägg, skriva ett inlägg om det jag är tacksam för!

20181001_105925

Jag är oerhört tacksam för att jag valde att börja studera igen och att det går rätt så bra. Visserligen har jag fått U tre gånger, men fått högsta betyg i slutändan på de två U efter omtentan/omexamination och jag kan inte vara mer stolt över mig själv! Jag är även tacksam över allt stöd jag fått inom studierna.

 

Jag är så tacksam för min älskade familj som alltid finns där för mig. Mina föräldrar som alltid finns vid min sida och personer jag kan för lita mig på. Min älskade broder som jag kan ringa och berätta härliga nyheter till och som nu börjar känna att vår vuxen relation är mer viktig i dagens läge. Min underbara brorsdotter jag har fått äran att ta hand om sen hon var 2 veckor gammal. Hon har en extra stor plats i mitt hjärta och jag älskar henne tusen gånger om. Och min mest älskade Niclas.. Som väljer att stötta mig med allt och har ett så himla inspirerande tålamod. Han har även valt att följa med mig till en annan stad, bytt jobb även fast att han trivdes oerhört bra på det jobbet han hade innan, för MIN skull. Kan inte vara mer tacksam! Och jag är så jäkla tacksam över hela familjens stöd under den här hösten då det har blivit så galet och älskar dem oerhört mycket!!

45556303_521078371707504_2129113243946319872_n

Jag är tacksam för vår älskade stuga vi lyckades få tag på väldigt snabbt. Det var som ödet att jag och min sambo skulle få hyra den här stugan. Den här stugan, enligt mig, är en symbol på att oavsett hur jäkla traggligt livet kan arta sig så finns det alltid hopp och kärlek som väntar runt hörnet. Och så var det verkligen med den här stugan! Dagen innan jag tog mitt pick och pack så tittade vi på stugan den 6/10 och vi vart genast kära i vårt nya hem! Vi fann alltså huset bara några dagar efter att allt blev förjävligt och så tacksam för det!

luciusannaeusseneca1-2x

Jag är tacksam över mina nya bekantskaper och mina nya vänner jag skaffat mig under den här tiden på universitetet. Som stöttar mig då jag har haft det tufft den här hösten både psykiskt och fysiskt och de vänner som ständigt finns där för mig. Jag är också oerhört tacksam över de bekantskap jag fått som jag hoppas kommer att fortsätta till vänskaper!

8 reaktioner till “Fyra saker jag är tacksam över

 1. Det är alltid lika underbart att läsa om tacksamhet, och du har verkligen så mycket fint och bra att vara tacksam över. Jag blir varm inombords av att läsa detta!❤️

  Gilla

 2. Så underbart att läsa om allt du är tacksam för! Kan bara hålla med om det där med relationen till sina syskon när man blir äldre. Det är så viktigt! 😀
  Kram

  Gilla

 3. Så fint inlägg – tror att man allt för ofta glömmer bort alla positiva saker/personer m.m. som finns i ens liv <3.

  Ja, men visst är låten bra… Du borde verkligen se filmen "A star is born" så får du höra alla bra musik i den – grinar varje gång jag hör låtarna på radion ❤

  Hoppas att du har en fin fredag hittills 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s