Saker som värmer hjärtat då tillvaron inte är det bästa just nu är min fina vän Nancy. Hon finns ständigt där för mig och i söndags taggade hon mig på facebook med detta fina meddelande. Så fint!

Något mer som gjort mig glad på senaste dagen så är det att grabbarna grus kom över från stor staden. Det betyder så himla mycket för mig även fast att dem är vänner till Niclas. Vi spelade chicago där jag vann rätt storslaget & sedan spelade vi vem vet mest där jag förlorade stor slaget haha!

När man har vänner som innerligt bryr sig om en annans välmående. Lollo, jag & Tobbe åt lunch idag på Marieberg & för att jag skulle undvika nickel så snurrade Lollo mina bestick så jag slapp göra det. Så fint! Det betyder mycket att de faktiskt bryr sig så mycket att de vill mitt bästa!

6 reaktioner till “Positiva händelser

  1. Åååh såg bilderna på fingrarna. Usch stackare, jag hoppas verkligen att det blir bättre. Jag har också sårliknande eksem på händerna som kommer väldigt ofta, men inte lika illa som det såg ut på dina bilder. Så jag kan bara tänka mig hur det känns.

    Skönt att du har sådana fina vänner som finns där för dig 🙂

    Gilla

    1. Tack för stödet! Ja, det är verkligen tufft och det känns oerhört skönt att veta att man inte är ensam trotts att det finns olika orsaker eller olika storlekar på eksemen 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s