Himla massa oskrivna dagar! I måndags var jag i skolan från 7:00-15:00. Anledningen till att jag var i skolan så tidigt var för att killen bytte däcken på min bil och skjutsade in mig. Slutade 12:00 (där brandövning tydligen skulle ingå) och satt kvar och pluggade inför salstentan. Efter skolan tog vi det bara lugnt hemma då sambon var rätt sjuk.

I tisdags var vi båda lediga ifrån våra tjänster och vi tog oss en liten sovmorgonen innan vi vid 12:00 åkte till IKEA. Med oss hem har vi köpt med oss ett skrivbord, en kallax bokhylla, ett hyllsystem till köket, besticklådor, ytterligare ett hyllsystem under diskhon, ett hyllsystem till badrummet och annat smått och gott. Nöjda! Kallaxen vart monterad då vi var klara kl 16:00 på IKEA och sambon var kvällspigg och supernöjd!

Idag då så var jag i skolan för föreläsning 8:15-10:00. Efter föreläsningen som inte gav mig mycket satte jag mig i en mindre grupp för att plugga inför salstentan. Fått mycket gjort och även hemma då jag kom hem runt 12:00. Sambon fixar med skrivbordet just nu, jag ska fortsätta plugga, planera inför halv åtta hos mig och sedan ta och laga maten för kvällen!

15 reaktioner till “Oskrivna dagar

 1. Låter spännande med Halv åtta hos mig! Jag skulle också vilja få till något sådant 😀 Måste vara superkul att stugan blir mer och mer som ett hem 😀

  Gilla

 2. Wow, ni hittade en hel del på Ikea ser jag! Det gjorde jag ocks för en dryg vecka sedan. Jag och syster var där då och letade inredningsdetaljer åt mig. Hittade bl.a. en lampa, kuddar till soffan, gardiner, en tavla, blommor och blomkrukor, en pidestal och en tillbringare, så jag är klart nöjd!

  SV: Tack! Jag har länge letat efter någon som kunde hjälpa mig med designen, för den gamla hade jag haft i typ tio år, så det var på tiden, och då dök den här tjejen upp och fixade det, så det är jag oerhört tacksam för!

  Klart mina ledsagare ska ha semester, men det ställer ju till det när vi inte kommynicerade om det, för jag behöver ju inte mindre hjälp med träningen bara för att det är semester, så nästa år måste vi vara tydligare med det där!

  Det fortsatte gå tungt ett tag även efter att jag skrev det där inlägget, som du nu kan läsa i mitt senaste inlägg, men sedan vände det. Nu är jag dock sjuk och förkyld igen, så totalt sett har den här hösten varit ganska dålig, iaf ur träningssynvinkeln…

  Det låter intressant! Vad var det främsta du tog med dig efter dagen där med hörselproppar då? 🙂

  Skönt att studierna går bra! Hoppas de har fortsatt att göra det även efter att du skrev den där kommentaren! Förstår dock att det är intensivt. När min syster berättar om vad de ska göra ibland förstår jag knappt att hon orkar och hinner med. Det är ett galet tämpo när man pluggar 100%. Därför är jag glad att jag inte gjorde det under mina studieår!

  Ta hand om dig!

  Gilla

 3. Åh, en brasa… vill också ha det här hemma i min lägenhet <3. Fint ni har fått det.

  Tack för tipset med er skylt ni beställt, måste beställa en till min kära brevlåda tror jag 🙂 Hoppas du får en superduper fredag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s