Sent inlägg men eftersom att tiden inte funnits till. Men då jag fyllde år – den 12 september – fick jag dessa fina skålar, iitala servetter och en fin uggla av min svärmor! Superfina och riktigt personliga presenter eftersom att orange är min favorit färg, jag samlar på iitala och ugglor är ju också något jag samlar på!

5 reaktioner till “Personliga födelsedagspresenter

  1. Alltid kul med presenter som är genomtänkta och personliga 🙂 SV: jo jag blev allt nöjd 🙂 Jaha så du fick flytta alltså, det har inte blivit bättre? 🙂 Skönt att du trivs och kul att din kille snart är på plats med 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s