Förra lördagen flyttade jag in i min älskade stuga. Jag trivs super bra och tycker det ska bli jätte trevligt att få skapa mina fina minnen här tillsammans med min kille! Här får ni se bilder ifrån den 1 november då vi fick tillträde till stugan. Kommer bilder efter flyttkaoset också!

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

18 reaktioner till “My cabin

  1. Men åh såååå spännande, ser sjukt mysigt ut <3.
    Nu blev jag sugen på att greja här hemma och fint… får nog ta och städa i helgen kanske :p.

    Tack, jag älskar verkligen min nya kappa, kommer användas flitigt ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s