IMG_5245

Om en hel månad firar jag hela 5 år tillsammans med den här killen. Jag vet inte vad jag ska säga för att beskriva kärleken till den här killen. Men en stor sak som fått mina känslor att bubbla om på nytt är att han väljer att följa med mig till en ny stad, för min skull! Byter från ett trivsamt jobb till ett nytt i en ny stad bara för att se till att jag är lycklig och få göra det jag vill göra. Det betyder så mycket och det hoppas jag innerligt att han vet om! ♥

20180619_185259

Jag är så himla tacksam för den här dagen även! Jag har just nu ingen obligatorisk skoltid däremot har jag reviderings arbete på rapporten jag nyligen gjort och som ska lämnas in imorgon. Första gången jag skrivit den här texten så igår satt jag och Nancy med den samt salstentan till 02:00 och på morgonen vaknade vi och fortsatte tillsammans innan vi vid 11:00 åkte till skolan och mötte upp Tobbe som läste igenom vår rapport och hjälpte oss med salstentan den 24/11. Galet underbart att få sån hjälp och stöd och kära Jennifer anslöt sig hos oss och tillsammans åkte vi runt halv två hemåt till oss med en blå platina och varsin B&J och myser med plugg i stugan. Grymt mysigt! Så tacksam över den här dagen minsann och det blir nog fortsatt mys tillsammans med min vän, plugg och även säkert en film!

Hoppas er onsdag varit bra!

23 reaktioner till “4 år & 11 månader

  1. Så fint att ni har varit tillsammans så länge. Jättevacker bild på er två!

    (Sent) Svar: Tack för orden. Min sambo gör mycket fint för mig, däribland föreslår myskväll när min energi inte räcker till så mycket mer.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s