45513376_2228310437444331_4814678623946539008_n

Idag har jag haft en underbar dag! Började med att en tjej kompis sovit över hos mig igår och blev att äta en gemensam frukost innan vi åkte in mot skolan. Jag arbetade i ett grupparbete i en och en halvtimme innan jag tackade för mig och tog med mig fina Nancy till Marieberg för att handla en massa fint till min brors födelsedag! Väl hemma har hon suttit och stickat, jag pysslade lite med fimolera och pluggat på rapporten vi reviderar just nu. De generella kommentarerna vi fått är inga vidare att utgå ifrån och hoppas på att jag fixar detta med hjälp utav fina vänner! Annars blir kvällen lugn tillsammans med Nancy och kommer nog bli mycket pluggande.

Igår sov förstås Jennifer över hos mig som jag nämnde längst upp och dessförinnan vaknade jag upp från att ha sovit första natten ensam i min fina stuga som gått super bra! Fixade lite i hemmet innan jag började 13:30 med en härlig gruppindelning med röntgen- och sjuksköterske studenter, läkarstudenter, audionomer, arbetsterapeuter och BMA (fast vi hade inga BMA i vår grupp). Intressant och efter en och en halv timme diskussion så redovisade vi även. Grymt jobbat måste jag få säga!

Träffade Jennifer vid 17:00, handlade och åkte till käraste stugan för att laga tacos till middag och gosa oss ned i soffan framför filmer innan vi lade oss och sov. Riktigt trevlig dag det med!

3 reaktioner till “Shopping – but not for me

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s