Long time no see! Det har varit fullt upp sen i torsdags. I fredags var gjorde jag tidigt på morgonen hemtentan igen eftersom att jag sist inte fick godkänt på den. Sedan så fixad vi i ordning i vindsvåningen innan jag och killen drog oss iväg mot Stockholm för att handla in en massa möbler till stugan vi nu bor i tillsammans med min föräldrar och lite annat. Vi vart inte klara fören klockan 20:00 och vi åkte till mina föräldrar för att äta en god födelsedags middag bestående utav tacos och avslutade kvällen med att se på pappas födelsedagspresent – Han Solo filmen han fick utav oss barn – och sedan åt vi marängsvisch till det!

kfkf

I lördags har vi knappt hunnit få i oss mat eller fått gå på toaletten. Det har varit fullt upp minsann! Det började med god frukost tillsammans med hela familjen innan vi åkte vidare till oss och packade ned det nödvändigaste i flyttkartonger och annat smått och gott. Sedan så åkte vi mot Örebro, stannade för att köpa madrass osv inne på Jysk och åt en sen lunch i Eskilstuna. Blev att runt 16:00 började montera med alla möbler medan jag och min bror åkte mot vindsvåningen, lämnade nycklar, vi åkte och handlade rubb och stubb hem till mig och sedan så handlade vi även pizza på vägen hem. Det blev mycket gjort under den här lördagen då bäddsoffan monterades, soffbordet, tevebordet och ett köksbord med fyra tillhörande stolar! Och saker kom upp i skåpen och i skafferiet! Vi avslutade kvällen med en tårta som var för pappas ära och för inflyttningen runt 23:00. Supermysigt att äta en halloween tårta på all helgon dagen!

45355501_2152688621417659_1894356486235095040_n

Och så söndagen bestod också av en massa montering av olika saker och vi sprang länge inne på affärer. Två Malm byråer kom upp och efter att vi fixade lite i stugan åkte vi alla fem in mot civilisationen för att handla gardiner bland annat. Efter mycket om och men hittade vi oss en superfin gardin med gardinstänger och vi gick därifrån nöjda och åt riktigt sen lunch/middag på Pacho’s. Super gott! Vi fixade med Wifi med mera och åkte sefan hemåt till stugan igen för att montera upp allt innan de åkte hem runt 20:00. Ensam blev jag kvar och tyckte faktiskt inte alls att det var otäckt, snarare skönt. En riktigt mysig stuga och gillar den mycket!

7 reaktioner till “Inflyttningshelgen

  1. Visst är det mycket jobb med att handla möbler och montera och alltihop! Så skönt att ni hann med lite mys också. Ni verkar ha fin utsikt från stugan. Det ser inte alls dumt ut.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s