oktober

Hur har månaden varit? – sådär! I början av månaden var den helt kaotisk, mina morföräldrar fick något konstigt snepp i huvudet och i princip kastade ut mig och min kille från deras bostad.  Därmed har det varit svårt i skolan men tack vare snälla vänner och familjemedlemmar så har allt löst sig. Annars har månaden varit bra måste jag få säga med mycket tid tillsammans med familjen i Stockholm och Örebro, jag har haft min bror här en hel helg och umgåtts med vänner från skolan, vi har lyckats få ett hus vi inom kort kommer att flytta till och dess för innan har jag bott i en ”lägenhet” som jag trivts bra i.

Köpt något? – jag har köpt en tomte till julpyntet, jag har köpt en pumpaskål samt två pumpa ljuslyktor och servetter inför halloween och lite smått och gott.

Gett bort något eller fått något? – jag har inte gett bort något den här månaden, däremot har jag fått superfina nalle ljus till julpyntet ifrån min älskade bror. Jag har även fått mycket fint utav min kära mamma under vår mammahelg.

Läst någon bok? – inte direkt, lite ur Marian Keys När Lucy Sullivan skulle gifta sig. 

Månadens serie? – helt klart riverdale som startade i mitten av oktober. Just love den serien!

En favorit fotograferad bild ifrån dig.img_20181028_100326_0052260118243889738717.jpg

Vad ser du fram emot i november? – att få flytta för sista gången på oerhört länge, fira min pappa och min brors födelsedag, få fira fars dag, Niclas flyttar för gott tillsammans med mig och att jag ska klara både omtentan på imorgon och omtenta den 24 november!

En reaktion till “Månadens inlägg – oktober

 1. jag hoppas att november blir en bättre månad för dig ❤

  sv; ja jag kan inte vara utan mina fransar, kommer ha det så länge jag kan. haha! 😀

  vart ligger muminboden? har aldrig hört talas om det stället 😛 annars kanske det går att beställa via nätet? 😉
  åh okej, men då ska jag ta och se riverdale nån gång framöver. verkar vara en serie i min smak i alla fall 🙂
  det är trist när det blir knas inom familjen av olika anledningar 😦 jag hoppas att det kommer mildras en aning i alla fall ❤ nej dina föräldrar har rätt att du inte ska ta åt dig och jag hoppas att du inte gör det heller vännen!
  kram ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s