I tisdags vart det först en dag i skolan tillsammans med min grupp och jag var inte hemma fören vid 17:00. Tog det lugnt, pluggade och väntade killen som åkte från Stockholm till mig. Han var inte hemma här fören vid 22:00 men så galet mysigt att inte lägga sig och sova ensam den natten.

I onsdags åkte jag tidigt till skolan, jag gjorde klart grupparbetet innan jag vid 14:00 gick iväg för att plugga inför hemtentan imorgon med flera stycken. Gav mig så mycket inför tentan och jag blev mycket klokare ärligt talat. Var inte hemma fören ca 17:00 och både jag och Niclas somnade i soffan runt 18:00. Så blev inte mycket mer den kvällen.

Idag då startade jag återigen super tidigt för att jag skulle redovisa med ämnet ljudmiljö och regelverk. Allra första gången som vi får betyg samma dag och jag kan med lättnad säga att jag fått ett G! Så galet nöjd.

Annars blev det direkt efter lunchen att åka till vår stuga för att måtta alla väggar och golv för att veta vad för möbler som ska köpas in. Det kändes otroligt härligt att äntligen få tillgång till vår älskade stuga som vi kommer trivas så galet bra i!

Jag hann även plugga en bra stund inför hemtentan imorgon och sedan så vid 17:00 åkte jag och killen in till stan för att se på den nya hetaste filmen på listan – bohemian Rhapsody! Jag kommer skriva ett seperat inlägg om filmen men galet bra och oerhört sevärd!!

Nu blir det fortsatt mys i soffan & packa ihop lite inför morgondagen. Hoppas er torsdag varit bra idag!

3 reaktioner till “Godkänd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s