20181007_1602205285333198991183038.jpg

Vad har varit det bästa under hösten? – gemenskapen tillsammans med alla nya vänner, att få möjligheten till att åka till Stockholm och träffa min älskade familj så mycket jag bara kan och alla dessa vackra färger.

Vad har varit det sämsta under hösten? – det var allt kaos ifrån början av oktober. Jag har inte gått ut med vad som egentligen hände mellan mig, min sambo och mina morföräldrar men det skedde något snett emellan oss. Lögner, falskhet, orättvisor och en massa annat gjorde att jag och min kille tog vårt pick och pack och drog.

Vad är ett måste att dricka under hösten? – chailatte har helt klart sen förra året blivit en stor favorit. Men jag skulle också säga att utan kaffe skulle inte min vardag fungera.chai

Vad är typiskt höstmat? – soppa. Typ kycklingsoppa eller pumpasoppa. Jag hoppas att jag hinner göra något av dessa innan hösten är över.

Vad har hänt under hösten? – för tillfället pluggar jag och har både spelat discgolf i fina naturen, umgåtts med familjen, jag har flyttat från mina morföräldrar till olika hotell till sist fick jag en superfin lägenhet som jag hyr som heter air b&b och jag har spenderat mycket tid i Stockholm tillsammans med min familj.

Har första snön än fallit? – ja, men den är redan försvunnen efter ca 2 timmar. Föll igår och har en känsla över att det kan ta en stund till tills att det blir snöfall igen.20181029_0859225752334416882780340.jpg

Firar du halloween? – inte direkt. Men jag har vanliga kläder med halloween tema på som jag brukar använda och sedan så pyntar jag mer än gärna med pumpor osv i mitt hem.

När känner du att det är höstens glansdagar? – september-oktober faktiskt. Så fort det är den sista oktober så blir det mer mot vintertid faktiskt.20181007_1444062246687038434330923.jpghöst

Hur var förra hösten för dig? – det var återigen ett distansförhållande mellan mig och min sambo eftersom att han pluggade till det han nu jobbar med, jag umgicks mycket med min familj, när jag väl hade killen hemma hade vi kompisar över och mös tillsammans och hittade på roliga saker. Jag arbetade även som undersköterska på Södersjukhuset.

Vad blev mitt mest använda plagg under hösten? – det var nog min älskade Fred Perry tjocktröja. Just love it!freddie

Vad hoppas du till nästa höst? – jag hoppas att jag fortsätter plugga till audionom vilket jag menar med att jag hoppas att jag klarar alla spärrkurser! Jag hoppas att vi trivs galet mycket i stugan/huset vi bor i och jag hoppas innerligt att vi kommer att hitta på en massa intressanta och mysiga saker tillsammans, jag och min älskling.

13 reaktioner till “Höstlista 2018

  1. Åh ja chailatte är ju fantastiskt gott 😀 Det drack vi igår, såå gott 🙂 Och ja så tokigt det blev mellan er alltså 😦 Men vart bor du nu då? 🙂 SV: ja det var mysigt, vi behövde handla lite till ett kalas på lördag så det är bäst att göra det när tillfälle ges 🙂 Åh vad bra att det ändå går bra 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s