Se på tusan vad som skedde den 29 oktober 2018! Första snön föll hos oss i Örebro, men låg endast kvar i några timmar tills att det blev plusgrader och det försvann. På morgonen åkte jag bland all den här snön och det snöade även ifrån himlen och jag ljuger om jag inte säger att det var mysigt!

Annars idag har jag varit i skolan och arbetat med grupparbetet vi ska redovisa på torsdag med och efter det åkte jag bara hem. Planerat inför veckan med familjen och myst framför friends, gottis och mina nyinköpta pumpa ljuslyktor tända! Hoppas att ni har haft en mysig måndag idag.

8 reaktioner till “Snowy day

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s