En underbar helg har jag verkligen haft då min älskade bror beslutade att åka och hälsa på sin syster. Medan jag satt i ett grupparbete i skolan, kom min bror till Örebro och vi bestämde träff för lunch. Åt på ett hamburgar ställe som heter burgers passande nog och efteråt svängde vi förbi mig, latade oss och han fick se hur jag tillfälligt bor innan vi åkte till universitetet för att hämta Nancy och Mikael. Därefter hämtade vi upp Kurtan innan vi vidare for till ett bowlingställe där jag äntligen fick komma tvåa! Vi åkte vidare till pictures för att äta god våffla och dricka lite innan jag skjutsade hem hälften av gänget medan Nancy, jag och min bror köpte pizza och fortsatte kvällen hos mig.

Igår blev det att vakna tidigt, skjutsa Nancy till tåget innan jag och brodern min åt frukost. Vi åkte sedan för att handla i Marieberg, vi fick med oss en födelsedagspresent till pappa och lite andra roliga saker till oss själva. Efter det har vi tagit det lugnt, ätit middag hemma från la bella och myst framför serier.

Så idag, söndag, har vi bara tagit det lugnt. Innan min bror drog hem runt ett på dagen åkte vi förbi ica maxi där vi båda fått med oss godis och andra saker. Blir en fortsatt lugn dag i min kalla lägenhet. Förhoppningsvis får jag något gjort inför hemtentan på fredag!

15 reaktioner till “Halloween helgen

 1. Men åh, låter som den bästa helgen ju, goda & härliga bilder ❤

  Ja, det är riktigt mysigt att passa systerdottern – intensivt, så ju mer hon sover desto bättre *hihi* ❤

  Gilla

 2. Å vad roligt! 😀 SV: jodå tack jag har haft det bra 🙂 Känner att jag inte hinner så mycket efter jobbet men jag har det ändå bra såklart 🙂 Ja ohja, minns från min studietid att det var lite nervöst inför grupparbeten som läraren satte ihop 🙂

  Gilla

 3. Så mycket gott att äta och så kul att bowla 🙂

  Sv: Jaa det var riktigt härligt att gå vidare efter våran gruppdejt i Bonde söker fru 🙂 Som du sa kändes det inte helt fel 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s