Hallå fina ni! Igår när jag tittade in hos Annelie såg jag den här listan och vart intresserad utav att göra en likadan.

Dagens när-klockan-ringde: klockan ringde redan vid 07:00, men vaknade innan.

Dagens väderlek: soligt och fint.

Dagens att göra: var på föreläsning mellan 08:15-09:00. Därefter samlades jag tillsammans med min grupp och vi valde att åka in till stan och utföra uppgifter. Vi har återigen börjat med ett studiegruppsarbete som kommer att redovisas nästa torsdag. Vi var inne på josbaren och testade att sitta där länge med en god smoothie och smörgås för att se hur deras arbetsmiljö ljudmässigt var. Sedan var vi inne på flera olika affärer och testade decibel med A-filter. Oerhört intressant!

Dagens outfit: Svarta byxor och en långärmad, vit tröja.

Dagens make up: mascara och ögonbrynspenna.

Dagens frisyr: utsläppt.

Dagens hur-jag-mår: bra psykiskt. Fysiskt har jag problem med mina händer/fingrar jag haft i fyra månader nu. Det uppstod problem när jag skulle sätta på mig kläder på morgonen, men precis börjat med en ”ny” kräm jag hoppas innerligt ska hjälpa mig!

Dagens bästa: att få komma bort från skolmiljön, lära känna andra personer jag inte ofta pratar med i skolan och idag var återigen en rolig uppgift som skolan tilldelat oss.

Dagens sämsta: det måste nog återigen vara mina fingrar. Jag kan inte komma på något annat negativt som uppstått idag.

21 reaktioner till “Dagens 25 oktober

  1. Uppgifter som dom ni gjorde typ att mäta decibel arbetsplatser är jättebra.
    Mindre bra är ditt eksem. Jag hoppas verkligen att den nya salvan hjälper! Trevlig helg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s