Unnar mig själv en god chai latte såhär på kvällskvisten. Idag har jag tagit Zorro tillbaka till Örebro och njuter i soffan framför riverdale i min tillfälliga lägenhet. Saknar självklart min kära sambo jag i all hast fick en puss av på morgonen innan han stressade till tunnelbanan. Trist! Men jag har som jag skrivit innan talat med läkaren idag och hoppas idag på att krämen jag ska använda idag hjälper. Idag har jag både rivit upp såret på fingret två gånger idag. Hemskt..

Hoppas ni får en fortsatt trevlig torsdagskväll och rekommenderar att se på kanal 6 idag då de visar now you see me! ❤

11 reaktioner till “The pain is real

    1. det som har hänt med mina fingrar är att jag är allergisk mot nickel. Så all metall i princip så som nycklar, handtag osv tål jag inte. Jag har fått eksem därefter som eskalerat under fyra månaders period och nu börjar man allt ledsna haha 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s