locoid

Att jag aldrig får bli helt frisk. Det är helt galet hur jag aldrig får ta och känna att jag mår fullt ut bra. I fyra månader har jag haft samma problem där jag har eksem som eskalerat på min högra hand och fingrar. Det är oerhört besvärligt och jag söker ständigt hjälp. För sex veckor sedan var jag hos en hudläkare för att få hjälp, men jag fick då två krämer jag skulle använda mig utav men det har inte fungerat. Idag talade jag med honom i telefon där han sade att han har skrivit ut återigen locoid – en kräm jag för ca 2 månader använde. Hoppas att detta blir bra nu annars vet jag seriöst inte vad jag ska göra…

20171013_130922

Annars så igår hände inte mycket. Jag och killen tog oss åter hemåt till oss och tagit det lugnt. Smått packet ned i flyttkartonger och jag har skrivit på rapporten jag idag har lämnat in. Ska bli spännande att få de generella kommentarerna den 6 november!

5 reaktioner till “Besvären som aldrig går över

    1. ja, mycket möjligt att kosten spelar in. Mycket möjligt att även typ mjölkprodukter, spannmål samt gluten har stor inverkan på såren/eksemen. Jag får allt testa mig till flera olika saker för att se vad som fungerar och inte fungerar 🙂 tack för tipset! ♥

      Gilla

  1. Nej fy vad jobbigt! Håller med föregående talare, kanske något med kosten? Hur som helst så hoppas jag verkligen för din skull att det blir bättre snart! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s