Igår var det en lugn och skön dag. Startade dagen framför friends innan jag åt frukost med mamma framför mumbo jumbo. Vid 10:00 stod vi utanför färjan för att hämta upp pappa och min bror som varit på kryssning hela helgen. Så mysigt att ha dem hemma igen! Dem har haft det bra och de är även oerhört nöjd över deras shopping. Inte mycket hände utöver mys i soffan och mys med killen då han kom hem efter jobbet.

Idag så var killen ledig så han har spelat discgolf tillsammans med min bror som kom hem tidigare från jobbet. Själv har jag suttit med min rapport i princip hela dagen, tills att min mamma kom hem runt halv fem. Spelat skip bo både med mamma och Niclas sedan bara haft en lugn måndag.

Hoppas ni fått en bra start på veckan!

14 reaktioner till “Rapportskrivning

 1. Nu blev det sådär igen så att min kommentar inte skickades, så jag skriver om den…

  Vad är det för rapport du skriver nu och hur går det med studierna i stort? Det blir så långt mellan kommentarerna nu, så du får gärna uppdatera mig! 🙂

  SV: Ja Blindsquare är riktigt bra, men den löser ju inte alla problem, även om den underlättar extremt mycket! Vet dock fortfarande inte hur jag ska lösa det i stan, för där vill jag ju inte gå runt med högtalaren 😛

  Okej, men det är nog bra att du bara fokuserar på studierna och inte jobbar samtidigt. Är det ekonomiskt möjligt så tror jag bara det är bra att fokusera enbart på studierna, för det är viktigt att ta hand om sig själv och hinna vila också 🙂

  Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s