Goodmorning folks! Idag så blir det en fortsatt lugn dag och idag kommer även min pappa och min bror hem ifrån deras helgskryssning. Blir att strax åka och hämta dem!

I fredags så vaknade vi upp tidigt för att skjutsa in pappa och brodern min till firman. Vid tolv sedan gick N ned för att spela discgolf medan jag tills halv fem satt och pluggade på rapporten vi skriver nu. Välbehövliga timmar! Handlade middag och annat gott tillsammans med mamma innan vi valde att se på idol till kvällen med tänd kandelabel.

Igår så åkte N till jobbet medan jag och mamma roade oss med mysmorgon innan vi åkte iväg till Länna. Umgicks inne på Lager 157 och Rusta innan vi åkte vidare till Haninge Centrum för att äta på tacobar och shoppa på in & finn. Mysig dag som fortsattes då vi åkte hem, jag pluggade lite innan, mamma bakade en knäckig äppelpaj vi åt till kvällen innan vi lade oss framför teven och såg på Inferno. Sån bra film! Då N kom hem blev det hemmagjord potatisgratäng med fläskfilé och såg på premiären av så mycket bättre. Har ännu inte blivit såld men vi får se vid andras dagar.

Hoppa er helg varit bra! ♡

17 reaktioner till “Mammahelg

  1. Mmm, så gott ❤
    Fick aldrig sett "a star is born"-filmen på bio, men ska göra det nån dag. Det är en musikfilm med Bradley Cooper och Lady Gaga… en alkoholiserad musiker & en talangfull sångerska som möts, kärlek uppstår o,s,v, ska vara bra tydligen ❤
    Hoppas du också får en fortsatt finfin lill-lördag 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s