Sist jag skrev ett liknande inlägg uppskattades den rätt mycket så tänkte därför skriva ett ytterligare inlägg från och med idag. Förra kan ni läsa HÄR!

ljuslykta

18 oktober 2017 en onsdag:
Den här dagen arbetade jag ett dagpass på jobbet, från 07:00-15:00 och tydligen var det en helvetisk dag på sjukhuset. Jag var så himla slut att jag hade aldrig varit så lycklig över att få gå hem. Fanns sådana dagar ibland.

18 oktober 2016 en tisdag:
Det var en lugn och härlig dag. Jag var ledig ifrån jobbet och fick sovmorgon och efter en lugn dag hemma så skjutsade killen mig till Friskis och Svettis där jag var på mitt första och sista core soft pass tillsammans med mamma och hennes väninna. Åt sallad som onlinepizza levererade och hade en fortsatt trevlig dag.

18 oktober 2015 en söndag:
Då var jag ledig ifrån arbetet och förmiddagen fram till 12:00 befann sig jag och killen i Örebro hos mina morföräldrar. Då vi kom hem till Stockholm så tittade vi på en Hammarby match som slutade dåligt och sedan så hämtade min bror upp oss och resten av kvällen blev lugn.

18 oktober 2014 en lördag:
Då var vi lediga från skolan, både jag och killen, och den större delen av dagen blev det en lugn dag hemma. Mer mot kvällen skjutsade jag och killen mina föräldrar till Wallmans för att de skulle fira min kusin Malin som fyllde 25 år den 17:e oktober och medan vi inväntade att hämta dem så åt vi pizza och tittade på första filmen av Baksmällan.

rosor rosa

Och idag den 18 oktober en torsdag så var både jag och killen lediga från skola/jobb och vi har påbörjat att packa ned vår lägenhet i flyttkartonger. Vid två åkte vi till mina föräldrar då killen åkte för att spela discgolf med min bror och jag stannade hemma och läste en bok som jag behövde läsa inom skolan. Åt middag tillsammans med min familj, tittat på bytt är bytt och ska alldeles strax gå och lägga mig. En bra dag för övrigt!

Hoppas ni haft en bra dag idag!

13 reaktioner till “18 oktober genom åren

  1. Vilket roligt inlägg!😄 Jag brukar kolla igenom på FB när det kommer upp vad man gjorde den dagen olika år, men har aldrig tänkt på att man kan göra ett roligt inlägg av minnena! Blir nästan sugen på att härmas lite!😆

    Gilla

  2. sååå roligt inlägg – kanske man skulle ta och göra något liknande, har många år och dagar att skriva om isf <3.

    Ja, jag älskar verkligen den låten – blir nog ett biobesök i helgen för att se filmen "A star is born" 🙂
    Hoppas du får en fin helg tjejen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s