Sneeak peek på vad morgon dagen kommer att handla om. Spännande! Idag klev jag upp en halvtimme innan klockan skulle ringa för att njuta av en morgon dusch jag annars inte brukar orka med. Annars har vi haft en föreläsning idag mellan 8:15-10:00, sedan var det en håltimme till 13:45. Under håltimmen passade jag på att fika med Nancy och Tobbe, sen så satt vi en längre stund (även vid lunch) vid ett runt bord i Prisma för att ha det trevligt tillsammans med flera i klassen. 13:45 gjordes en hörselundersökning på mig, just eftersom att de i termin 3 ska lära sig mer samt att vi i första termin ska få se hur det går till och få känna på att vara en patient. Bra hörsel för övrigt, dipp på 2 men annars superbra hörsel. Skyndade snabbt efter skolan till mitt tillfälliga hem för att packa en väska och åkte sedan vid halv fyra till Stockholm. Sitter nu här i min efterlängtade soffa och väntar på att killen min ska komma hem ifrån jobbet.

11 reaktioner till “Långtrippen

    1. Väldigt! Både fått göra två stycken hörseltest och sedan fick jag ha en inlevelseövning där jag fick testa på att ha en försämrad hörsel. Väldigt intressant! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s