Här kommer de sista bilderna på det fina och unika hotellet jag och killen befann oss på förra helgen. Som sagt var det en svit, en tvåvåningshotellrum och ja, det var rena rama lyxen. Som sagt två teveapparater så att man kunde se på teve även från sängen, två badrum där ena var precis intill sängen med jazzucci. Killen badade två dagar i rad, jag råkade visst få den veckan på månaden och kunde inte lyxa till det 🙄

Annars var sängarna sköna, vi använde då inte garderoberna då det var få antal dagar som vi var där men annars var det ett mysigt rum med en mysig säng. Dessvärre var nackdelen att det var två enkelsängar som satt ihop, jag är mer av ett fan att sova i en gemensam säng, men allt kan man inte få i världen har jag hört. Underbar vistelse och återigen är vi båda väldigt nöjda!

5 reaktioner till “Bergmanssvitens överdel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s