Hej kära ni! Just nu sitter jag åter på ett hotellrum & iväntar att min kära pojkvän ska ta sig hit. Idag vart det en tidig morgon då tåget från Stockholm gick 9:14. Besvärligt att finna sin plats, men lyckades få tag i en äldre kvinna som det visades sig att hon satt bredvid mig haha! Annars hämtade Lollo upp mig, vi åkte för att hämta upp Nancy & vidare for vi till Marieberg, åt thaibuffe & hade det riktigt härligt tillsammans. En halvtimme innan salstentan började anlände vi till skolan. Hur har det gått? Jo, jag tror nog att jag behöver göra om tentan. Det blev lite mycket som gjort att jag inte kunnat plugga ordentligt & var tvungen att vara borta från skolan denna vecka. Förhoppningvis får jag godkänt, men tror tyvärr ej det.

Jag checkade in på hotellet själv för första gången vilket har känts speciellt, sitter nu som sagt på hotellrummet, ser på unga mammor & teven & bara tar det lugnt tills killen kommer med all packning samt middagen. Längtar!

Jag såg nyss att jag inte publisherat ett vardagsinlägg jag trodde var publisherad.. Men i onsdags hände inte mycket under förmiddagen mer än att jag pluggade som tusan inför salstentan & vid 15:20 hämtade mamma upp mig och tillsammans åkte vi till Farsta då hon behövde köpa något fint till sig att ha på sig idag. Sedan anslöt sig min bror till oss och tillsammans fikade vi innan vi åkte hem till dem då jag behövde tvätta.

I torsdags så hände absolut inget speciellt direkt utan att jag var för det mesta bara hemma och rå pluggade. Killen kom hem vid 19:00, vi åt middag & fixade hotellrum för natten idag samt boende till mig tills vidare.

13 reaktioner till “Första tentamen

  1. vi får hoppas ändå annars är det bara lite extra nya tag så fixar du det
    ja man börjar väl runt 23 har ja för mej men man kan i falla man är orolig höra med gyn på sin vårdventral vet ja
    kramar fin lördag

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s