Vilken dag! Startades med god frukost tillsammans med N då jag även vågade mig på pannkakorna igen, mums! Vid 10:00 åkte jag & min älskade bror till mina morföräldrar där jag fick packa ihop mitt & tacka för mig. För tillfället finns inte ork att berätta, inom sin tid. Men då det var klart åkte vi runt lite för att se oss omkring bland olika områden här, visade vart jag går på universitetet och sen spelade vi freesbeegolf igen. Super kul! Efteråt åt vi på Texas Longhorn & efter det blev det att min bror åkte tillbaka till Stockholm, medan jag & N gick tillbaka till hotellet. Håller på att packa om det viktigaste jag behöver de kommande dagar & nu myser vi den sista natten vi nu har tillsammans i sviten. Mysigt!

19 reaktioner till “Naturlivet

 1. Det är riktigt kul att köra frisbeegolf 🙂

  Sv: Jaa det är verkligen roligt att vara en av deltagarna i årets Bonde söker fru. Jag har varit med i båda 2 programmen. Jaa dom filmade mig.

  Gilla

 2. Så kul med frisbeegolf!!! Älskar frisbee 🙂
  Hoppas det löser sig vad det nu är som har hänt!!

  Ha en toppen fin fortsatt kväll,
  kram kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s