Eftersom Niclas nu kommit till Örebro passade vi på att ta in på hotell. Jättemysigt hotell centralt & imorse gick vi ned för att äta god, lyxig frukost. Väl nere på frukosten så märkte jag att något inte stämde till med pannkakan jag åt, jag kände att dem glömt ett äggskal i & plockade ut ”det”. Visades vara en glasbit som fastnat i tandköttet & började förstås blöda. Vi gick till receptionen för att kunna visa upp det så andra inte råkade ut för samma sak. De tackade, vi nöjda gick upp till rummet för att ha gjort en god gärning & sen ringer de en kvart senare för att de uppgraderat oss till sviten. Inte dumt det.. ♡

8 reaktioner till “Uppgradering

  1. Snällt av dom ju 🙂

    sv; åh va tråkigt.. hoppas det är bättre med handen nu då. Längesen jag svara, haha! Man hamnar efter så lätt 🙂

    Gilla

  2. Vilken otur, men det förde ju något gott med sig tydligen haha 🙂 Härligt! SV jaa så gott ju 🙂 Men ojdå ja jag förstår att det är jobbigt att bo kvar nu! Är det hos dina morföräldrar ni bott? Och dem ni nu har ett bråk med? Så tråkigt.. hoppas det ändå löser sig snart. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s