dadi och momi

För över trettio år sedan träffades ni som 16-17 åringar och efter det har ni hållit ihop i vått och torrt. Ni har även åstadkommit en hel del: pappa som äger ett företag som det går bra på, mamma har alltid älskat sitt jobb oavsett nedgångar, två fina barn och även ett fint barnbarn, gifta i 16 år och har ett superfint radhus med en egen speciell touch på. Jag hoppas att ni är nöjda över allt och att ni kommer att få en himla trevlig och mysig bröllops dag idag. Älskar & saknar er en massa! ♥

28 reaktioner till “Bröllopsdag

 1. Så himla fin bild och så fin text ❤ Träffade min pojkvän när jag var 17 och han 18. Vi har snart hållit ihop i 2 år och hoppas på barn och barnbarn. Dessa inlägg ger mig lite hopp, heh. Ha en fin helg, kramar ❤

  Gilla

 2. Men åh så gulligt skrivet om dina föräldrar!❤️ Det är så fint med kärlek som håller i sig genom åren!❤️ Grattis till dina föräldrar!

  Gilla

  1. Jajamänsan, det är mina föräldrar på fotografierna. Hehe, härligt, jag har hört att jag är oerhört lik min pappa och min faster, inte så mycket min mamma men med åren tycker jag nog mig se lite likheter 😉 ja, underbart fantastiskt!

   Gilla

 3. så fint skrivet av dig 🙂

  sv; tack vännen! ❤

  ah okej, då är det snart som serien har premiär då. vad kul! 😀 får se om jag ser den senare eller hur jag gör 😛
  jaså? vad är han ute på nu då eftersom du för det mesta bor utan honom nu :/

  hoppas att du får en fin helg!
  kram ❤

  Gilla

 4. Åh vad härligt inlägg om dina föräldrar

  Ett stort grattis till dom fint skrivet utav dig

  Sv det är kul med Instagram kul att vi följer varandra.

  Håller med dig älska h&m

  Det var bra att jag blev frisk till helgen då jag är hemma hos föräkdrarna och träffat kompisar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s