NYX micro brow pencil är en super härlig & lätt applicerad ögonbrynspenna jag köpt via lyko. Det finns alla möjliga tänkbara pennor för alla hårfärger, men jag testade på en ögonbrynspenna för blont hår. Jag är faktiskt väldigt nöjd, gillar den mycket. Ser snyggt ut samtidigt som det inte ser för mycket ut – precis som jag gillar det. Dock en negativ sak är då förstås att om du tar i för hårt/applicerar för mycket blir det oranget. Jag testade i lördags ofrivilligt & blev då absolut inte nöjd över resultatet. Men en gångs förteelse förstås. Här får ni ett resultat utav det mer orange på ögonbrynen: vem vet, någon kanske gillar det starkt?

7 reaktioner till “Nyx ögonbrynspenna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s