fintbilder

Två fina höstbilder får stå för dagens inlägg. Igår så var de en långdag i skolan medan regnet öste ned. Jag kom väl till universitetet vid 07:45 och var väl inte hemma fören vid 19:00. Hade först haft föreläsning 8:15-12:00, ätit lunch med tjejerna innan jag gick till min nya grupp och gjorde grupparbetet inför seminariet imorgon. Hade det trevligt, men vi fick tyvärr inte mycket gjort. Men hade fina Louise som satt med mig en stund innan jag åkte till gården för stöttning och härligt prat.

Idag var jag redan vid skolan klockan 07:20 hah, men jag tog det lugnt i varma bilen innan jag mötte upp gruppen för att fortsätta där vi avslutade gårdagen. Vi blev skönt nog färdiga idag, sammanslog tillsammans med Louise och en till härlig kille från klassen till lunch innan vi separerades en liten stund för att fokusera på plugg. Återigen mycket skratt men fått jobbet gjort skönt nog. Underbart! Var väl hemma på gården klockan 16:30 idag, så har renskrivit inför imorgon och sen tagit det lugnt.

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig onsdagskväll!

8 reaktioner till “Höstens alla färger

  1. Låter som du har haft fullt upp med i skolan. Tycker det är mysigt när det regna och mysa i lägenheten.

    Sv kanske ska kolla på prison break har aldrig sett den serien förut.

    Tack så mycket

    Gilla

  2. ogillar verkligen detta regnande . o det bara fortsätter
    så fina bilder alltså ja vet ju i slutet utav denna månad hur fint det kommer bli o så vackert i fall solen lyser på dem oxå
    fin morgondag kram

    Gilla

Lämna en kommentar