Autumn Foliage Fall Header Oktober

Idag är det redan oktober. Jag känner en viss längtan över att det är oktober faktiskt. Just för att få tiden gå fort fram så att Niclas den 13 november äntligen kan komma hit och bo åter med mig igen. Längtar!

Annars under oktober månaden händer inget speciellt vad jag vet. Blir väl mycket fokus på att fixa ihop lägenheten och få i ordning lilla huset på gården där vi ska bo. Blir säkert att umgås med finaste vännen och vännerna mina här i Örebro och ja, njuta av hösten. Njuta av alla stunder jag får tillsammans med min älskade Niclas. Annars är den här månaden väldigt oplanerad utöver studierna och det ovan nämnda.

Vad ska ni göra under oktober månad och något som ni ser fram emot?

17 reaktioner till “Första oktober

  1. Trevligt att höra att du har saker att se fram emot den här månaden! Tack, hoppas också att den här månaden går fort fram så att jag kan få bo med min kille på heltid igen 😃

   Gilla

 1. En av mina bästa vänner fyller år och 2 av mina vänner flyttar till hus så det ser jag fram emot. 😀 Annars, mysdagar och bara ta hand om mig själv typ. 🙂

  Gilla

 2. I Oktober så flyttar jag till Spanien så det blir nog en hel del som händer. Sen är det ju Halloween i slutet av månaden. Min favorithögtid 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s