pluggandethöst

Igår blev det att åka till Örebro från Stockholm och trist nog blev jag tvungen att åka själv. Nej, men ett beslut jag och killen tog tillsammans i lördags då vi inte ansåg att han behövde följa med om han inte kunde renovera och kunde istället fokusera på att vila ifrån jobb och fixa med lägenheten. Innan jag åkte tillbaka till mina morföräldrarna så tog jag det lugnt hemma, fick lite flyttkartonger och färgkartor utav min fina pappa och myst framför unga mammor innan jag åkte runt 13:00 och var väl framme runt 15:00 och tog det lugnt efteråt här på gården och sov oerhört dåligt i natt faktiskt. Hoppas på bättre sömn inatt!

Idag så steg jag upp tidigt och gick ut i kylan. Usch för kylan men mysigt då det kommer till hösten och alla dessa vackra färger. Jag inledde en ny kurs idag som jag kommer att ha en salstenta på nästa fredag och sedan så stannade jag kvar för att gå igenom lite inom grupparbetet jag behövde göra klart idag (omexaminationen) och efter det pratat mycket med min älskade kille och tittat på unga mammor och tagit det lugnt.

12 reaktioner till “Dålig sömn med nybörjad kurs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s