september

Hur har månaden varit? – det har varit en väldigt bra månad där vi har hunnit med mycket. Jag har flyttat till Örebro, den 3:e började jag på universitetet och träffat många fina nya människor samt att jag har haft min första hemtenta, seminarium (som gick dåligt dock) och jag och killen håller på att renovera för fullt. Jag har även fyllt 22 år!

Köpt något? – ja, jag har köpt ett par nya treggings i mörkare färg, ett par kostymbyxor och en snygg stickad tröja. Jag har köpt nya block till skolan och doftljus som doftar verbane bland annat.20180920_165105.jpg20180929_113249.jpg

Gett bort något eller fått något? – tror inte att jag har gett bort något den här månaden faktiskt, däremot har jag fått mycket fint. Jag har fått t.ex. en ny plattång, nya böcker, ett guldhalsband, två par fina skor och lite skålar.

Läst någon bok? – jo men jag har ju läst lite ut När Lucy Sullivan skulle gifta sig av Marian Keys och sedan har jag påbörjat att läsa lite ur en bok jag fick då jag fyllde år.

Månadens serie? – måste nog vara unga mammor faktiskt! Fast det är ju mer ett teve-program, så måste jag säga serie är det väl prison break då! 20180928_143536.jpg

En favorit fotograferad bild utav dig.20180925_121441.jpg

Vad ser du fram emot i oktober? – halloween ser jag verkligen fram emot! Jag ser fram emot att få lilla huset färdigt, jag ser fram emot att få veta resultatet av seminariet den 4/10, omexaminationen jag skickar in den 3/10 och även resultatet ifrån hemtentan jag gjorde 28/10. Jag ser även fram emot att få träffa min mest älskade pojkvän flera vardagar samt flera helger i sträck.

13 reaktioner till “Månadens inlägg – september

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s