Godkväll! Idag har jag tagit mig upp tidigt ur sängen för att mysa framför unga mammor innan jag styrde bilen runt nio till Tyresö. Umgåtts med mina föräldrar & min brorsdotter & åkte till Farsta för att handla in lite saker. Fått två nya underbara skor & fått reda på att Jenny har samma storlek som jag. Hemskt haha!

Efter farsta så passade vi på att ta oss hem en snabbis för lunch innan vi behövde åka till Jennys fotbollsmatch. Jag, mamma & min bror hittade ett mysigt ställe i stan där vi köpte vår berömda chai latte innan vi ställde oss för att se på matchen. Det blev 8-0 till motståndarna, men bara kämpa på! Jag åkte hem vid 17:30 & sitter åter hemma & myser framför unga mammor & ska snart laga mat innan vi avslutar dagen med vin & mys med bilar, daim, skittles & vindruvor framför klassfesten!

8 reaktioner till “Familjedagen

 1. Men å så mysigt! 😀 Perfekt med såna dagar 🙂 SV: ja visst är det kul att se tillbaka! =) Nejdå klart ni klarar de tre åren 🙂 Det gäller ju utbildning så 😀 Oki spännande, det blir nog toppen! Kram

  Gilla

 2. det låter som en riktigt mysig och härlig dag ni har haft. Och skorna var riktiga snygga.
  hoppas allt är bra med dig och din helg varit bra.

  Sv_ Tack så hemskt mycket är super nöjd med vantarna.

  Tycker om att läsa din blogg du skriver så himla bra kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s