Godkväll! Snart natt på G & tänkte kika in innan dess. Igår gick jag tidigt upp till centrum redan vid 7:00 på morgonen, köpte mig frukost samt middag innan jag satt och pluggade fysik tills N kom hem sent efter 18:00.

Idag då. Första hemtentan avklararad – eller det ver vi ju inte men hoppas! Hade tenta på fysik – akustik, ellära & elektroakustik – och hoppas att det gått bra! Annars har jag en snabbis varit ute för att handla & tagit det lugnt framför unga mammor & smått pluggat på audionomprofessionen. Tittat på härliga idol & nu blir det nästan dags att gå till sängs. Både jag & N är rätt trötta.

Hoppas ni haft en fin start på helgen! ♡

9 reaktioner till “Hemtentan – check!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s