Beskriv din höst med tre ord. – Mysig, kall och energikrävande.träd

Hur mycket gillar/ogillar du om hösten till skillnad från de övriga årstiderna? – jag gillar faktiskt hösten. Få ta på sig snygga och mysiga kläder samt att det är en färgstark årstider med många vackra löv och träd. Gillar denna årstid!

Vad var det bästa med sommaren? – oj.. Det kan nog ha varit då vi har varit utomlands tillsammans jag och min pojkvän två gånger. En gång i Mallorca och en gång tillsammans med mina föräldrar i Danmark. Och att det har varit en sån himla fin sommar med bra hetta!20180624_132543

Spendera hela hösten inomhus eller utomhus? – inomhus, helt klart men älskar även att vara utomhus då det är så vackert. Men måste man välja så väljer jag inomhus!

Vad kommer du att dricka och äta i höst? – jag kommer att dricka mycket te och mer kaffe än vanligt skulle jag tro (speciellt då jag går nu på universitet och ja, det behövs!) och något jag är väldigt nyfiken på att göra igen är en pumpasoppa. Så hoppas att få göra en sådan här hemma eller hos mina morföräldrar.pumpasoppa

Vad är bäst/sämst med hösten? – Hm.. bäst är väl att det är vackert och då det väl är sol är det ju varmt och mysigt. Det sämsta är ju helt klart att det snabbt blir mörkt om dagarna och att det är för det mesta kallt ute. Men det överväger ju ändå mer då man kan tända en massa ljus och mysa under en filt.

Hur höst myser du? – med en filt i soffan och med en bra bok i hand, en bra serie/teveprogram på teve samt en kopp te/kaffe tillgängligt. Även tända ljus och en pojkvän som håller ens hand.

Hur ser den optimala höstoutfiten ut? – är det varmt ute så är skinnjacka att rekommendera för min del – tycker det är så snyggt! Och är det kallare så ska man ha lite stickade tröjor på sig med en snygg halsduk till om så behövs.

Den bästa musiken för regniga dagar? – då jag tänker på regn så tänker jag på a drop in the ocean med Ron Pope. Sån bra låt!

Hur förbereder du dig inför vintern? – ja, nu då jag håller på att pendla fram och tillbaka till/från Örebro och Stockholm så tar jag med mig lite vinterkläder, skor och lite ljus faktiskt och något som är väldigt optimalt är ju att skaffa vinterdäck till min kära Zorro!!40578318_2233260513354914_7658334010581450752_n

5 reaktioner till “Fall tag

  1. kul att läsa och fina bilder
    sv ja är väldigt nyfiken på att använda maria nila då många har sagt det är bra produkter. Har hairjazz så länge som jag måste göra slut innan jag kan använda maria nila. Förstår dig skulle också vara så

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s