räknar

Hallå! Jag har inget roligt för mig just nu, men tänkte kika in en snabbis medan jag ändå ska ta en kaffepaus. Vaknade tidigt idag och suttit med fysiken 6 timmar i sträck och någon måtta får det väl vara. En kaffepaus är jag mer än väl förtjänad och kanske även ett avsnitt utav någon bra serie.

Vad gör ni den här torsdagen och har ni fint väder?

11 reaktioner till “6 timmars plugg på raken och mer ska det bli

 1. oj vad du är duktig som pluggar så mycket!! 😀

  sv; ja jag älskar att shoppa. det blir man alltid glad över! haha! 😛
  hoppas att du hade en bra födelsedag ändå trots att du inte var med familjen 🙂
  ah okej. får se om jag kommer ta och se den serien då. låter ju som att det kan vara intressant om det ska handla om dom personerna. jag gillar caroline massor! 😀 vet du när den serien kommer komma ut?
  sorry för supersent svar men orken och tiden har inte riktigt funnits till bloggen senaste tiden.
  hoppas att allt är bra med dig vännen!!
  kraam ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s