Hej & hå, vilken dag! Startade med att jag vaknade runt sex men gick inte upp fören runt nio. Tagit det lugnt, höll på att blåsas iväg av blåsten & packat bilen innan jag åkte vidare mot universitetet & var där till tre. Sen åkte jag tillsammans med min kille hemåt mot Stockholm där vi fått ta hand om det värsta tänkbara & vid 19:30 kom hans mamma förbi för att middag. Super trevligt & fick lite presenter även! Vi båda är nu galet trötta så blir att sova relativt snart.

Igår så var jag på universitet från 09:45 till 12:00 och pluggade fysik medan min andra hälft fixade stenskottet på Zorro & hämtade mig därefter. Var en sväng inne på Bauhaus för att få tips inför renoveringen och efteråt och sedan 14:00-19:00 pluggade vi fysik inför hemtentan på fredag. Läskigt men kändes ändå helt okej! Annars blev det en fortsatt lugn kväll & inte mycket mer skedde.

3 reaktioner till “Fysik & alla lagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s