Sista födelsedagspresenterna kommer då upp här. Fick utav min kära moster & hennes sons familj en plattång som är välbehövligt med det här tjocka håret samt jättefina glasunderlägg utav hennes dotter, min andra kusin, med familj. Så nöjd! Jag fick även av min morbror med familj ett presentkort på H&M. Redan använt hehe!

God eftermiddag! Snart dags för skola 12:30-15:00 där jag först träffar min grupp jag ska ha audionomproffension seminarium med samt lektion inför hemtentan på fredag. Efter det åker jag direkt till Stockholm med min kära sambo vilket ska bli galet mysigt!

Hoppas att ni får en underbar onsdag idag & att ni inte håller på att blåsa bort!

24 reaktioner till “Födelsedagspresenter samt dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s