En riktig trötter checkar in såhär sent innan tio på kvällen. Lång dag idag då jag startade morgonen med att vara vid skolan 7:30, blev upphämtad av en kompis & vidare åkte vi till USÖ där vi tillsammans med klassen tillbringade hela förmiddagen bland audionomer som föreläste för oss. Vid lunch tog sig jag & tre andra tjejer på MAX innan vi från 14:15-16:40 var i skolan där vi startade upp en ny kurs. Hoppas den är intressant då vi har seminarium nästa vecka igen. Annars var jag hemma 17:30 & varit trött hela dagen efter det men myst med min älskade pojkvän och slö tittat på teve. Trotts sovmorgon blir det tidig kväll!

11 reaktioner till “Audionomproffession & trötthet

 1. Hoppas det var en kul föreläsning ni fick. Vad är det för kurs du börjar nu?
  Skönt att veta att man har sovmorgon när man är trött. 🙂

  Gilla

  1. Det är Audionomproffessionen som är den nya kursen som vi började på i måndags då. Nu den här kommande måndagen kommer en ny kurs påbörjas även. Mycket nytt nu och mycket avslutat kapitel 🙂 skriver gärna mer i ett inlägg!

   Gilla

 2. Undrar om det är hösten som får många att känna sig trötta, för det verkar vara många som som känner sig så. Hoppas att sovmorgonen gjorde dig piggare!😃

  Gilla

  1. Mycket möjligt! Men den här dagen var det nog mest eftersom att jag gått från 7.30-16:40 i skolan och nytt ämne introducerades och mycket information på fältstudiedagen tillkom. Så att jag var nog mesta dels trött av det! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s