Audionomproffession & trötthet

En riktig trötter checkar in såhär sent innan tio på kvällen. Lång dag idag då jag startade morgonen med att vara vid skolan 7:30, blev upphämtad av en kompis & vidare åkte vi till USÖ där vi tillsammans med klassen tillbringade hela förmiddagen bland audionomer som föreläste för oss. Vid lunch tog sig jag & tre andra tjejer på MAX innan vi från 14:15-16:40 var i skolan där vi startade upp en ny kurs. Hoppas den är intressant då vi har seminarium nästa vecka igen. Annars var jag hemma 17:30 & varit trött hela dagen efter det men myst med min älskade pojkvän och slö tittat på teve. Trotts sovmorgon blir det tidig kväll!

11 reaktioner till “Audionomproffession & trötthet

 1. Hoppas det var en kul föreläsning ni fick. Vad är det för kurs du börjar nu?
  Skönt att veta att man har sovmorgon när man är trött. 🙂

  Gilla

  1. Det är Audionomproffessionen som är den nya kursen som vi började på i måndags då. Nu den här kommande måndagen kommer en ny kurs påbörjas även. Mycket nytt nu och mycket avslutat kapitel 🙂 skriver gärna mer i ett inlägg!

   Gilla

  1. Mycket möjligt! Men den här dagen var det nog mest eftersom att jag gått från 7.30-16:40 i skolan och nytt ämne introducerades och mycket information på fältstudiedagen tillkom. Så att jag var nog mesta dels trött av det! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s