God kväll!

I fredags fick jag mig en sovmorgon, vaknade tidigt men låg kvar till typ nio och såg pirates of Carrabien tre och åt frukost även i sängen. Annars var dagen lugn, pluggade inför hemtentan och handlade lite och tog det lugnt med vindruvor, choklad och lite vin framför teven. Niclas kom hit vid 00:20 och blev det bara att sova.choklad

I lördags vaknade vi runt åtta, åt frukost med mina morföräldrar och sen vidare ned till vårt blivande hem för tre år och Niclas började hiva hela gamla köksdelen. Dessförinnan plockade vi en massa porslin osv i en himla massa påsar. Knudd var lite hos oss, blåste sjukt mycket men ändå helt okej skönt nog. Vi kände oss utmattade och klara vid tre tiden, pluggade lite fysik och tog det lugnt framför klassfesten och andra program. Trevligt nog sprang en mus under kylskåpet under kvällskvisten, haha, tydligen har man inte tur med ohyra den här veckan. Jag somnade även med en förjuvulus huvudvärk efter en stark öl och vätskebrist haha, how fun?!

köket lilla huset20180922_115854.jpg

Idag så gick vi upp vid åtta och började redan renovera vid nio tiden. Bar ut två sängar med säkert 10 olika madrasser, täcken, kuddar, ett bord, en byrå och en annan möbel samt allt vi packade ned igår till deras garage. Sedan började vi dra bort golvmattan som tagit hela dagen ungefär då det sitter som gjuten men skam den som ger sig! Har ytterst lite kvar som han tar imorgon då jag är på universitetet. Annars fann vi musen på morgonen så det problemet är löst, tagit det lugnt i soffan och kopplat bort från plugg under hela dagen skönt nog. Blir att se Hellenius Hörna innan sängen/soffan kallar på oss!renoveringavkoppling

11 reaktioner till “Renoveringshelg

  1. men oj vilke fixande . men skoj oxå . kommer bli jätte bra.
    ja här har det inget direkt va heller hos oss idag utan blåst o regn tom solen har varit här idag

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s