Samarbete med Coolstuff

Fladdermus flicka                                                             Fladdermus pojke

Zombie brudgum                                                                       Zombie brud

Trädgårdstomtar, läskig skylt, benfraktur i arm och dödskalle ölglas.

Är ni förtjusta i halloween? Jag är! Älskar att få klä ut mig och fira en högtid med tema skräck oavsett ifall att jag inte är så förtjust i att skrämmas haha. På Coolstuff har dem alltid olika teman för högtider och närmast är då halloween som de har köpt in roliga grejer inför. Mycket fastnade jag för som även jag kommer att klicka hem!

Ska era/ert barn gå på halloween kalas i år? Coolstuff har även roliga erbjudanden för barn där de kan välja ut halloweendräkter från 37 kr och uppåt. En underbar hemsida där man verkligen finner allt man behöver inför halloween och jag tycker verkligen att ni ska ta er en kik på deras hemsida där dem har en egen kategori för att enklare kunna hitta sig framåt.

Här kommer ni direkt till halloween-kategorin!

46 reaktioner till “Hitta alla halloween prylar här

 1. Jag älskar halloween! Blir ingen fest eller kalas i år för oss, vad jag vet nu, men kanske köper jag nån liten outfit till sonen eftersom det blir hans första halloween. 🙂

  Gilla

  1. Ja, det finns mycket fint. Okej, tråkigt, men jag firar egentligen inte heller med fest. Men jag klär alltid ut mig med typ dödskalleklänning eller vampyrtröja (huggtänder). Det är roligt 😀

   Gilla

 2. Vi firar inte Halloween här hemma hos oss men när jag var yngre så blev det utklädnad och fest. Sonen är väldigt känslig och vi vill inte skrämma honom.

  Gilla

  1. Aha okej, vad roligt! Ja, pumpa brukar jag själv använda och har lite egna halloween kläder (till vardags, ej dräkter) som jag använder. Jätteroligt att fira på ett litet sätt 😀

   Gilla

 3. hej vännen nu är jag tillbaka i bloggvärlden efter lite uppehåll hoppas du vill fortsätta läsa min blogg . Kul att läsa din blogg och hoppas du mår bra ta hand om dig kram

  Gilla

 4. Firar väl inte direkt men tycker absolut det är en rolig högtid 🙂 SV: ja det var det absolut 🙂 jaha okej då förstår jag hur ni löser boendet 🙂 men ni har inte kvar lägenheten i stockholm sen? Och vad ska din kille jobba med? 🙂

  Gilla

 5. Tyvärr är Halloween inget för oss. Det är en Irländsk tradition och passar inte i Sverige tycker jag. Vi släpper gamla traditioner och plockar in nya. Synd!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s