Idag har jag haft en riktig toppen dag! Först sovmorgon & vetskap att jag inte behöver gå till universitetet. Mysmorgon, lugn stund under dagen och vid två mötte jag upp en ny vän, J, som jag träffade första dagen på universitetet. Riktigt roligt att träffa henne igen & självklart shoppade jag lite saker t.ex. dessa byxor på bilden plus tröjan samt svarta leggings. Jag köpte även ett par treggings & en gul klänning som ska lämnas tillbaka då de satt tokigt på mig. Annars har kvällen & resten av dagen från 16:30 varit lugn, pluggat lite & pratat med min älskling korta stunder då han för stunden besväras av en mus inne i lägenheten. Just nu vet vi inte om vi ska skratta eller gråta..

Ha en fortsatt trevlig kväll!

18 reaktioner till “Mysdag med vännen min

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s