Godkväll! Idag har det varit en mer betydlig lugnare kväll. Jag var i skolan 8:15-10:00 och efteråt åkte jag hem, tagit det lugnt på gården tillsammans med mormor och morfar. Blev att fixa allt inför fibern, de håller på att gräva för fullt här hos oss och då jag kom hem med bilen idag blockerade dem hela uppgången och tänkte inte alls på vad de gjorde utan stod glatt och vinkade haha. Annars har jag pluggat fysik de få stunder jag haft ledig och tittat på idol och pratat med kära pappa och min älskade kille. En bra dag ändå! Hoppas att tjutet i öronen försvinner strax, hört ett jobbigt läte ifrån min morfars hörapparater som jag nyss stängt av men det fortsätter eka i huvudet haha.41972850_245513822833761_6061448277822275584_n

12 reaktioner till “Gott kaffe gör plugget lättare

    1. Jo, men jag gillar årets idolare, eller vad man kallar de för. Jag tycker många är bra, speciell favorit jag känner just nu är ju William som är 15 år. Hoppas att han sjunger idag, så himla mysigt! 😀

      Gilla

  1. Dom kakorna är ju livet!! Haha

    sv: Nej har faktiskt inte fått min bil än… Den är över en månad försenad då det var massor med krångel i Tyskland men efter att ha pratat med dom så verkar det som den kommer inom en vecka iallafall 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s