Såhär har min dag sätt ut i stort sätt! Började med en tidig dag i skolan, redan 8:15-09:00 hade vi en lektion där vi gick igenom lite fysik uppgifter. Efter det var det inte fler lektioner utan vid 11:30 var jag åter hemma på gården för att fortsätta plugga fysik. Tittat på inspelade föreläsningar & gjort lite övningsuppgifter. Så pass länge & mycket att jag fått sura uppstötningar & känt mig dålig. Blä! Blir en fortsatt trevlig kväll & inväntar min älskling ringer mig. Ha en fortsatt trevlig kväll!

8 reaktioner till “Fysik & sura uppstötningar

  1. Ojdå 😦 Hoppas det känns bättre nu =) hoppas plugget gick bra med! SV: men visst blev det bra 😀 Är så nöjd! =) Den är från Ikea, serien Vittsjö 🙂 visst är hösten fantastisk 😀

    Gilla

  2. Undrar om det går nåt nu alltså .. Idag var min chef hemma med jobbig mage & hela morgonen har jag haft sura uppstötningar. En annan kollega klagar på magont :/ Men hoppas du mår bättre idag! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s