Hallå hallå! En härlig helg i Stockholm minst sagt. Svårt att åka därifrån, från min lägenhet & min andra hälft, men som vanligt går det bra & vi ses snart igen.

I fredags så tog jag mig upp tidigt för att jag hade läkartid klockan 09:05 på Södersjukhuset. Det gick bra, jag fick en ny diagnos jag kan gå in mer på i ett annat inlägg & fått två nya krämer jag nu ska använda i 4 veckor. Wish me luck! Jag åkte direkt hem, bakade kolakakor, kokostoppar×2, kladdkaka med blåbär i & en kladdkaka med hallon i till kalaset jag hade igår & efter det kom Emelie hem till mig. Mös hemma hos mig en stund och jag fick min födelsedagspresent innan vi åkte till Farsta, shoppade lite & träffade på mina föräldrar innan jag vidare for iväg hemåt till min älskling, lagade mat & mös tillsammans hemma.

Under lördagen vaknade jag upp, mös framför pirates of carabien 1 och vid 12:00 åkte vi mot mina föräldrar där vi skulle fira mig. En kvart senare kom gästerna och vi blev 23 stycken totalt och all fika vart uppskattad! Jag fick många fina presentet och det var en trevlig eftermiddag tillsammans med släkten, familjen & min vän innan vi åkte hem, åt middag & gosade ned oss i soffan framför fångarna på fortet, postkodsmiljonären & klassfesten. Underbar lördags kväll! ♡

Och idag då. Liten sovmorgon, tittat på pirates nummer 2 och vid 13 åkte jag och min andra hälft iväg till macken för att tvätta våra kära bilar! Även där pussades vi & kramades hejdå innan jag tog Zorro till Örebro. Tråkigt att inte vara med min älskling, men skönt att slippa stressa från sthlm imorgon till plugget haha. Väl här har inte mycket skett mer än middag, fika & myspys. Nu snart blir det nog dags att sova. Rätt trött!

7 reaktioner till “Födelsedagshelgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s