frukost

Godmorgon! Idag har jag och min grupp planerat 45 minuters sovmorgon och ses vid nio idag. Så skönt! Blir att fokusera på kommunikationsanalysen vi jobbar på stenhårt i grupper för tillfället och förhoppningsvis blir vi klara idag! En liten önskan ifrån födelsedagsbarnet som fyller år dagen efter!

matematikregn

Igår så var det en regnig dag men mysig dag iallafall! Åkte in till skolan vid nio och satt en timme med en ifrån gruppen som lärde mig om matematik. Efteråt hade vi matematik/fysik lektion med vår lärare och efteråt hade vi studiegruppsarbetet jag ska fortsätta med idag, hela dagen. Jättetrevlig grupp som sagt och slutade vid 15:20 och åkte hem, hjälpte till att laga ugnspannkaka och pratade sedan en timme i telefon med min kära pojkvän. Läste lite i läroböckerna inför idag och sedan så tog jag det lugnt framför idol!

8 reaktioner till “Regn och mys väder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s