Listan är tagen via Katja!

Bäst i veckan? – det måste nog ändå ha varit att börja universitetet, släppa all nervositet samt att min älskade pojkvän kom i onsdags och var här tills på fredagen faktiskt.örebrouni

Sämst i veckan? – hm.. Det måste nog vara alla gånger jag kört fast i matematiken. Inte riktigt fått kläm på fysiken heller men väntar på fler föreläsningar!

Veckans citat? – ”EGET ANSVAR!” haha, det är vad jag har hört under hela den här veckan utav min lärare på universitetet. Så himla roligt då hon ständigt säger det!

Veckans godaste måltid? – tror nog det var karré med potatis, grönsaker och beasås. Så gott!

Nästa vecka ser jag fram emot? – att få fylla år på onsdag, åka till Stockholm på torsdag och få vara hos min älskade pojkvän igen, läkarbesöket på fredagen för nickelallergin och sedan kalaset på lördag för släkten och vänner.födelsedag

Nästa vecka ser jag inte fram emot? – att ha seminarium på kommunikationsanalysen. I och för sig har jag flera dagar (har seminariet på torsdag) på mig tillsammans med tre gruppmedlemmar, men alltid jobbigt att stå framför 17 personer. Men det blir nog bra och skönt att ha det överstökat!

Måndagens planer? – åka till universitetet och ha föreläsning för matte/fysik samt fokusera på studiegruppen som jag ska ha kommunikationsanalys med. Annars en lugn kväll hos mormor och morfar med hundgos och idol mys.41321438_1815087661939356_4324144911512240128_n

26 reaktioner till “Söndags listan

 1. Alltid kul med listor, och allt är tufft i början när man börjar plugga, brukar lägga sig en bit in på terminen.

  Har precis gjort MR så vet ännu inte om resultatet är bra…. men jag hoppas såklart på det. men jag brukar alltid tänka att den är på väg tillbaka så blir jag aldrig besviken.

  Gilla

  1. Jag bor tillsammans med min kille, jag har bott tillsammans med min pojkvän i 1,5 år. Precis, fredagen den 31 augusti så flyttade jag ned till Örebro och min kille kan dessvärre inte följa med mig direkt. Han försöker dock, försöker skaffa nytt jobb och så fort han fått ett nytt jobb säger han upp sig. Så längtar verkligen till att få bo med honom igen! Hittills har vi iallafall helgerna ihop eller vissa vardagar 🙂

   Gilla

 2. Så kul att läsa om din vecka! 🙂
  Ja jag tyckte väl att seminarie var sådär ibland-speciellt om man skulle prata inför många .. 😉
  Du kommer greja det<3

  Gilla

 3. Hur söt bild på hunden? 😍
  Kul att första veckan på universitetet gått bra! Gillar inte heller presentationer, även om det känns lite tryggare när det är tillsammans med andra. 🙂

  Gilla

  1. Haha, hon är en sötnos allt!
   Jo men visst, så skönt. Ja, det är inte det roligaste men som du säger är det en trygghet att få vara tillsammans med en grupp man tycker om 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s