Lördag:

Då har jag för det mesta tagit det lugnt. Blev en pluggdag och sitta ute i solens sken på verandan tillsammans med hunden, mormor och morfar en stund. Mysigt! Jag åkte även iväg runt 10:00 för att förtidsrösta – vilket kändes skönt att kunna lägga bakom sig nu! Annars blev det mycket serier, lärde mig lite matematik via youtube, gjort kommunikationsanalysen och vilat.röstkortchili och jag utejag och Chilistöttande chili

Söndag:

Idag har verkligen varit en latar dag. Jag har inte ägnat mig alls åt plugg vilket jag tyckte allt att jag förtjänade och sedan har jag för det mesta myst i soffan tillsammans med mormor, morfar och Chili och tittat på serier och bloggat lite. Jag passade även på att spola av lite lera ifrån min älskade Zorro och lite smutsig är han allt men mycket finare nu! Ikväll blir det en fortsatt lugn kväll och bara mysa framför fler serier avsnitt.

9 reaktioner till “Min helg

  1. härligt med solen här har den knappt inte varit o regnade i natt ok om det regnar på natten gör ju inget men .. tvi för höst
    ha en fin start på veckan kram

    Gilla

  2. Lät ju som en skön dag(/ helg 🙂 SV; ja det hade vi 🙂 ja det brukar vara rätt fullbokat här haha men det är ju kul det med =) jag har ingen bil på onsdag men skulle kunna ta buss. Då blir det dock lättast för mig att ts mig till örebro då bussen dumt nog inte stannar på marieberg 🙂 kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s