Hur trivs jag nu på universitetet?
Jag trivs väldigt bra faktiskt! Det är oerhört stort, många olika byggnader med många lärosalar och grupprum och lär man sig att hitta blir det nog hur bra som helst. Hittills är jag i en och samma byggnad – på övre eller undre plan – och lär känna mig vägar hur jag ska hitta bäst till lärosalarna och det känns skönt att det är för tillfället det jag behöver oroa mig för haha. Det finns även många olika ställen i korridoren man kan sitta och plugga tillsammans eller enskilt samt att det finns hur många olika restauranger med olika inriktningar samt kaféer som gör att man verkligen får i sig lunch och fika på dagarna.örebro universitet

Hur trivs jag med min klass?
Det verkar som om jag har kommit in i en bra klass eller årskull, vad man nu än säger på universitetet. Super trevligt att man kan prata med många, så fort vi sitter i olika studiegrupper så är alla mottagliga och vänliga. Jag har lärt känna några personer jag även pratar med utanför skoltid och personer jag mer än gärna träffar trotts att det inte är skola på schemat för att plugga tillsammans. kaffe och matte

Hur är det med föreläsningarna?
Bra föreläsningar. Jag har enbart träffat två lärare än så länge och ena läraren är snabb på att föreläsa medan den andra kvinnan hänger jag med mer. Men tur nog kommer man alltid komma åt power pointen lärarna använder under föreläsningarna och vi får många olika studiegrupper som sagt att prata ihop oss om allt. Så är något oklart med matten (vilket det då är) så kan jag alltid hugga tag i en trevlig kamrat i klassen och få hjälp. Men vi har inte haft mycket föreläsningar än så länge då jag började i måndags men än så länge upplever jag det såhär.20180905_082103.jpg

32 reaktioner till “Universitets tjej

  1. Jo men visst är det så. Mycket omogna människor i grundskolan och gymnasiet. Så skönt att man går med mer mogna och trevliga människor 🙂 och plugga till något jag själv faktiskt vill plugga till!

   Gilla

 1. HIhi jaa det är stort 😉 minns att jag var så glad att jag hade hittat några vänner så vi alltid kunde ses innan och se vart vi skulle 🙂 Men ni kommer snart in i det, så kul med uni för dig! =) SV: jadå det tror jag nog 😀 ja hösten är ju fantastisk 🙂 Så skönt att du trivs!
  Låter kul angående onsdag! Ska kolla upp det närmre och hör av mig 😀 Fyller du då? =) Kram

  Gilla

 2. Vad kul att läsa..
  Och så glad att du har kommit i en bra klass med så många bra människor.
  Det kommer göra dom här åren så mycket lättare 💕🌸💕

  Gilla

 3. Ja det är inte helt lätt och hitta i början, men man lär sig rätt snabbt! 🙂

  Min MR och hörseltesten hänger ihop. Jag hade en godartad tumör i mellanörat som opererades bort dec 2015, risken fanns jag skulle bli av med hörseln helt på det örat. Därför gör jag hörseltest en gång om året och likadant MR för hålla koll så hörselbenet fortfarande funkar som det skall, fick ju ett nytt vid operationen, samt så tumören håller sig borta, finns 50% chans att den kommer tillbaka.

  Gilla

 4. Spännande med universitet, kul du trivs! kan tänka mig att det är svårt i början att också kunna hitta till allting. Men med tiden får man en gps inbyggt i hjärnan😂😂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s