universitets korridorH&M och ONLY påse

Igår började jag inte fören 13:15, men vaknade trotts det tidigt och  försökte mig på lite matte hemma tillsammans med pojkvännen. Det blev inte mycket gjort – men det löser sig nog till slut! Vid 13:15 var det hörseltest på schemat då audionomer som går i termin 5 skulle öva på oss från termin 1. Hörseln såg bra ut tack och lov och om några veckor kommer det bli tal (igår var det ljud test) test som kompletterar hela hörseltestet. Liten dimp på de ljusaste tonerna, men inget som kan fast ställas utan kunde ha varit nervositet osv.
Efter hörseltestet tog jag min kära grupp som jag vart tilldelad under onsdagen och spelade in en video på 50 minuter där vi satt i träningslägenheten på universitetet och pratade som fyra vänner. Underbar lektion och efter det slutade jag. Åkte då till Marieberg, köpte tre tröjor och en väska, plockade upp killen som fixat med mormor och morfars Hyndai och sedan tog vi det lugnt hemma.

kaffe och mattetaco tallrikchili med böckernachilin

Idag så började jag inte fören 10:15 men jag åkte redan till universitetet vid 08:30. Mötte upp några i klassen, pluggade lite matte, fick lite rätsida på allt innan en ny kurs introducerades – kommunikation! Hoppas på att det kommer att vara en rolig och givande kurs då vi redan har ett seminarium på torsdag nästa vecka. Efter klockan 12:00 var det inga fler föreläsningar/lektioner och jag samlades tillsammans med gruppen från igår, åt lunch tillsammans och diskuterade kring hur vi ska göra inför seminariet. Annars åkte Niclas imorse då jag åkte till skolan så kvällen blir lugn tillsammans med min mormor, morfar och deras hund.

20180622_180944

Vill även passa på att säga stort grattis till mig och min älskade kille som firar 4 år och 9 månader tillsammans. Som alltid vid dessa månader så är vi alltid åtskiljda på ett eller annat sätt – oftast relaterat till hans skola två år och sedan jobb ett år. Men en underbar dag förstås trotts det!

14 reaktioner till “Månadsdag och skoldagar

 1. Vad spännande att du har börjat plugga till audionom! Har du funderat på detta länge? 🙂

  (Sent) Svar: Tack så mycket, vi är glada över att ha en tid för vigsel bokat.

  Kram

  Gilla

 2. Grattis till de fyra åren! Så härligt att se att ni båda satsar på ert kommande liv. Jag menar utbildning och allt. Att gå vidare och försöka skaffa sig så bra liv som möjligt.

  Gilla

 3. Låter som du trivs bra i skolan. Får rysningar av hörseltest har gjort så många att de nu inte behöver förklarar hur det går till, jag kan liksom det 🙂 liksom hur den MR går till, har gjort lika många såna 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s