Nyligen har jag köpt mina första skal ifrån ideal of sweden. Två super fina där jag även fick en gratis, vilket aldrig är fel. Nu då jag börjat att studera ville jag mer än gärna ha något annat skal än där det står att jag är en undersköterska, vilket är förståeligt.

Jag älskar skalen och för tillfället använder jag det svarta skalet. Självklart så har jag lyckats tappa telefonen eller hunden har smällt ned den i golvet imorse men skalet håller tur nog så bra kvalitet!

7 reaktioner till “Ideal of sweden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s